Kontakt

Följande e-postadresser kan du använda för att komma i kontakt med olika personer i klubben:

Högdalens Budoklubb återfinns också på Facebook med en egen profil och där får du gärna lägga till klubben som vän.

Klubbens postadress är: Högdalens Budoklubb c/o Mats Andersen, Fasanvägen 4, 64793 Mariefred

Högdalshallen
Klubben startade i samband med att Högdalens sim- och idrottshall, även kallat Högdalshallen, invigdes och träningen sker fortfarande i Högdalshallen (i motionsrum B).

Högdalshallen ligger intill Högdalens centrum dit gröna tunnelbanelinjen nr 19 och busslinjerna 143, 165, 167, 172 och 744 stannar. Adressen till Högdalshallen är Rangstaplan 1, 124 54 Bandhagen och utanför Högdalshallen  finns det en stor parkeringsplats som är avgiftsfri på kvällstid.

Högdalshallen byggs för närvarande om och vi har tillfällig lokal och ingång. Om du står framför den stängda huvudentren sväng höger och gå ca 20 m. Här finner du en ingång. Oftast är den stängd och låst, men det finns en ringklocka. Ring bara på för sal A, vi kommer så snart vi kan men är man ensam instruktör kan det ta några minuter. Väl inne genom dörren sväng första vänster och passera hela hallen med omklädningsrum. I nästa hall finns dörren till sal A.

För att hitta till motionsrum B kliver du in genom entrédörrarna i Högdalshallen och fortsätter rakt fram till vänster om trappan. Bakom den finns en lång korridor till höger. Följ den förbi flera omklädningsrum på båda sidor. Motionsrum B – och Högdalens Budoklubbs dojo – ligger ganska långt in i korridoren på vänster sida.